Tarieven

Consult Praktijk

60 minuten euro 65,- inclusief BTW.

———

Telefonisch Consult

45 minuten euro 40,- inclusief BTW.

———

Regressie consult

120 minuten euro 125,- inclusief BTW.

Naar aanleiding van de actuele vraag of wens van de cliënt, wordt teruggegaan naar eventuele eerdere niet bewuste, onverwerkte schokkende ervaringen. Er wordt gekeken naar de diepere oorzaak. Meestal in een eerdere fase van de levensontwikkeling.

———

Natuur Consult

60 minuten euro 65,- inclusief BTW.

Soms kan het comfortabeler zijn om in een vrije, neutrale en open ruimte te praten. Tijdens een wandeling of op een bankje in de natuur. Of om in rust en stilte tot jezelf te komen.

Op loopafstand van de praktijk. Ook mogelijk in kleine groepen, of met en voor kinderen.

———

Zakelijke Consulten | Consultancy

Prijs op aanvraag.


Voorwaarden

Consulten dienen vooraf te worden overgemaakt onder vermelding van naam, datum en tijdstip afspraak. Afspraken kunnen op de dag, avond of in het weekend worden gemaakt. Een afspraak dient minimaal 24 uur van tevoren worden geannuleerd. Anders ben ik genoodzaakt de kosten voor de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Suzanne Veenendaal is onder geen enkele voorwaarde verantwoordelijk of aansprakelijk voor het handelen of beslissingen van cliënt of onderneming. Cliënt of onderneming draagt ten alle tijden zijn of haar eigen verantwoordelijkheid. Alle consulten zijn inspirerend, adviserend en van vertrouwelijke aard.