Tarieven

Consult Praktijk

60 minuten € 65,- inclusief BTW.

———

Consult Telefonisch – of Online via Teams

45 minuten € 50,- inclusief BTW.

———

Consult Regressie – Healing

120 minuten € 125,- inclusief BTW.

Naar aanleiding van de actuele vraag of wens van de cliënt, wordt teruggegaan naar eventuele eerdere niet bewuste, onverwerkte schokkende ervaringen. Er wordt gekeken naar de diepere oorzaak. Meestal in een eerdere fase van de levensontwikkeling.

———

Consult Natuur

60 minuten € 65,- inclusief BTW.

Soms kan het comfortabeler zijn om in een vrije, neutrale en open ruimte te praten. Tijdens een wandeling of op een bankje in de natuur. Of om in rust en stilte tot jezelf te komen.

Op loopafstand van de praktijk. Ook mogelijk in kleine groepen, of met en voor kinderen.

———

Consult Reading

30 minuten € 35,- inclusief BTW

Inzicht geven en antwoorden op levens vragen. Het kan duidelijk maken waarom je dingen doet zoals je ze nu doet. Waar sta je nu en waar wil je naar toe? Wat houdt jou tegen?
Eventueel is ook een foto reading mogelijk.


Voorwaarden

Consulten dienen vooraf te worden overgemaakt onder vermelding van naam, datum en tijdstip afspraak. Afspraken kunnen op de dag, avond of in het weekend worden gemaakt. Een afspraak dient minimaal 24 uur van tevoren worden geannuleerd. Anders ben ik genoodzaakt de kosten voor de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Suzanne Veenendaal is onder geen enkele voorwaarde verantwoordelijk of aansprakelijk voor het handelen of beslissingen van cliënt of onderneming. Cliënt of onderneming draagt ten alle tijden zijn of haar eigen verantwoordelijkheid. Alle consulten zijn inspirerend, adviserend en van vertrouwelijke aard.