Contact en tarieven

Consult Praktijk (persoonlijk of zakelijk)

60 minuten € 65,- inclusief BTW.

———

Consult Telefonisch

45 minuten € 50,- inclusief BTW.

———

Energetische massage

120 minuten € 125,- inclusief BTW.

45 minuten € 50,- inclusief BTW voor een vervolg massage.

———

Regressie sessie

120 minuten € 125,- inclusief BTW.

———

Consult Natuur

60 minuten € 65,- inclusief BTW.

Soms kan het comfortabeler zijn om in een vrije, neutrale en open ruimte te praten. Tijdens een wandeling of op een bankje in de natuur. Of om in rust en stilte tot jezelf te komen.

Op loopafstand van de praktijk. Ook mogelijk in kleine groepen, of met en voor kinderen.


GEGEVENS

E-mail: Consult@suzanneveenendaal.nl
Telefoonnummer: 00 31 (6) 33 81 84 24


Je kunt mij mailen op het hierboven vermelde e-mailadres of vul het formulier hieronder in. Voor het maken van een afspraak verzoek ik je om je telefoonnummer te vermelden. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op.
Daarnaast kun je voor het afspreken van een (telefonisch) consult tevens een Whatsapp bericht sturen. Indien je al een voorkeur hebt voor een datum of tijd, dan kun je deze alvast aangeven. Ik zal dan zo spoedig mogelijk antwoorden. Ik ben van 9.00 uur tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.


VOORWAARDEN

Consulten dienen vooraf te worden overgemaakt onder vermelding van naam, datum en tijdstip afspraak. Afspraken kunnen op de dag, avond of in het weekend worden gemaakt. Een afspraak dient minimaal 24 uur van tevoren worden geannuleerd. Anders ben ik genoodzaakt de kosten voor de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Suzanne Veenendaal is onder geen enkele voorwaarde verantwoordelijk of aansprakelijk voor het handelen of beslissingen van cliënt of onderneming. Cliënt of onderneming draagt ten alle tijden zijn of haar eigen verantwoordelijkheid. Alle consulten zijn inspirerend, adviserend en van vertrouwelijke aard.