Consult en coaching

Kom je in het dagelijks leven vaak dezelfde problemen tegen? Heb je het idee dat dingen zich vaak herhalen? Dit kan op het gebied zijn van relaties, werk, familie, kinderen. Heb je last van mentale of fysieke klachten? Kom je er zelf niet uit? Dan is dit je kans om te vernieuwen. En het op jouw eigen manier te gaan doen. Graag kijk ik samen met jou in de spiegel. We kijken samen de problemen aan en maken het voor jou inzichtelijk. Wanneer je inzicht hebt en je bewust bent van waaruit je reageert/handelt dan heb je de keuze om dingen te veranderen. Het verleden kun je niet veranderen. Het heden wel. Hoe zou je het wel willen? Hoe zou je je willen voelen? Hoe vertaal je dat in het hier en nu?

Mogelijk maak je een moeilijke periode door van bijvoorbeeld rouw, verlies of eenzaamheid. Tijd heelt niet alle wonden. Je kunt wel zelf beslissen hoe je je tijd gaat invullen. Ieder verlies is onvergelijkelijk. Meestal is er niet ‘iets’ om te zeggen, om te helpen met je verdriet. Ik zal je niet vragen om anders te gaan doen. Of je anders te voelen. Mogelijk kan ik je begeleiden, je verdriet, verlies te ervaren. Verdriet en verlies gaan niet altijd alleen over de dood, maar juist ook over alle processen tijdens het leven. De verliezen aan het leven zelf. Ieder verlies kent zijn eigen verdriet.

Zoek je antwoord op diverse levensvragen of sta je voor een nieuw begin? Graag ‘loop’ ik een stukje met je mee.

Ik kijk zonder oordeel en met een positieve blik en vanuit mijn hart naar mensen, kinderen en de wereld. Ik bied jou een veilige omgeving waar ruimte is om jezelf te mogen zijn. Zodat je vanuit jezelf en met jezelf verdere stappen kunt zetten. Ieder zijn of haar verhaal is uniek. Mijn passie is echt luisteren naar mensen.

Gezien we niet weten wat de toekomst brengt, is het misschien wel heel fijn om door te gaan met wat je het allerliefste doet. Alle controle los te laten. Het niet weten. Hoe is dat voor jou? Doen wat hoort? Of zijn wie je bent?

Ook op zakelijk gebied kan ik ondersteuning bieden. Een frisse blik op jouw onderneming? Graag kijk ik met jou mee! Ik heb 20 jaar ervaring als consultant, project manager en adviseur in het bedrijfsleven. Graag zet ik mijn ervaring in om jou ook op zakelijk gebied te mogen begeleiden.

Mocht je meer informatie willen, of willen weten wat ik voor jou kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact op. Graag licht ik het een en ander aan jou persoonlijk toe.

MIJN KRACHT

In rust, stilte en observatie kan ik luisteren. Hierdoor wordt vanzelf duidelijk wat er nodig is. Mogelijk is een luisterend oor al voldoende. Jezelf toestaan te voelen. Alles mag er zijn.
Door middel van vragen en echt te luisteren probeer ik het probleem concreet, duidelijk en vooral voelbaar te maken. Dit om bewust te krijgen wat er daadwerkelijk aan de orde is. Het is meestal makkelijker om te vertellen, dan om te voelen.
Bijvoorbeeld: Mogelijk heb je bepaalde angsten helemaal niet bewust. Toch hebben ze waarschijnlijk invloed op je dagelijks leven.

Ik kan je helpen de weg te volgen die je voelt. Jezelf te leren kennen. Wanneer je jezelf kent, bepaal je altijd zelf je leven. Dan weet je wat te doen! Ik begeleid je graag op deze weg, met respect voor jou als cliënt.