Over mij

Ik ben Suzanne Veenendaal trotse moeder van een dochter en een zoon. Ik ben fulltime werkzaam in mijn praktijk. Naast het werk in de praktijk, ben ik incidenteel werkzaam als consultant | project manager in het bedrijfsleven. Mijn eigen transformatieprocessen hebben mij gepassioneerd gemaakt, om mijn medemens te mogen begeleiden tijdens hun processen. Ik heb geleerd hoe ik mijn helderheid in het voelen en zien mag toepassen tijdens de sessies en consulten. Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen en er een vertrouwensband ontstaat, zodat we de vaak diepere achterliggende processen, zuiver en oprecht kunnen aanpakken. Mijn rust en stilte vind ik in de natuur waar ik veel te vinden ben en wandel om mezelf op te laden. Daarnaast schrijf ik graag gedichten (zie inspiratie). Mijn kernwaarde is de ander echt te mogen ontmoeten en dat integriteit, respect en verbinden vanuit het hart een helende werking heeft. Kijk rustig verder op mijn website en heb je het gevoel dat ik je een stukje mag bijstaan op je pad, dan ben je van harte welkom om een consult of sessie in te plannen.
Hartelijke groet,
Suzanne