Over mij

Ik ben Suzanne Veenendaal en ik ben een trotse moeder van een dochter en een zoon. Ik ben werkzaam in mijn eigen praktijk, waar ik mensen begeleid en ondersteun tijdens hun transformatieprocessen. Daarnaast werk ik als senior consultant business proces management, gedrag en verandering in het bedrijfsleven, waar ik mijn expertise en ervaring inzet om organisaties te helpen bij het realiseren van hun doelen.

Mijn eigen persoonlijke transformatieprocessen hebben mij geïnspireerd en gemotiveerd om anderen te begeleiden op hun eigen ontwikkelingspad. Ik heb geleerd hoe ik mijn helderheid in het voelen en zien kan toepassen tijdens de sessies en consulten die ik verzorg. Het is voor mij van groot belang dat mensen zich op hun gemak voelen en dat er een vertrouwensband ontstaat, zodat we samen de diepere processen kunnen doorgronden en oprecht kunnen aanpakken.

Naast mijn werk in de praktijk, zoek ik rust en stilte in de natuur. Ik ben vaak te vinden in de buitenlucht, waar ik graag wandel en mezelf oplaad. De natuur is voor mij een bron van inspiratie en een plek waar ik tot rust kom.

Een andere passie van mij is het schrijven van gedichten. Gedichten geven mij de mogelijkheid om mijn gevoelens (of anderen) en mijn gedachten op een creatieve manier te uiten. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan nodig ik je graag uit om een kijkje te nemen op mijn website, waar je een aantal van mijn gedichten kunt lezen.

Mijn kernwaarde is de ander echt te mogen ontmoeten. Ik geloof dat integriteit, respect en verbinden vanuit het hart een helende werking hebben. Ik streef ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin mensen zich kunnen openstellen en hun eigen groeiproces kunnen omarmen.

Als je het gevoel hebt dat ik je een stukje mag bijstaan op je pad, dan ben je van harte welkom om een consult of sessie in te plannen. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en je te begeleiden op jouw unieke reis.

Hartelijke groet,

Suzanne