Energetische massage

Een energetische massage is vooral geschikt als je last hebt van klachten als:

  • chronische) vermoeidheid
  • spanningen
  • stress
  • rugpijn
  • buikpijn
  • hoofdpijn
  • spierpijn

Gedurende de twee uur durende sessie stem ik mij volledig af op jouw energie. Bij binnenkomst praten wij met wat te drinken over jouw fysieke en of geestelijke vraagstukken. We behandelen eerst het geestelijke aspect waarbij ik mijn heldervoelendheid inzet om duidelijkheid en inzicht te geven. Dit kan variëren van het bespreken van persoonlijke uitdagingen, het verkennen van diepere emoties tot het onderzoeken van spirituele groei en bewustwording. Ik luister met compassie en zonder oordeel, zodat je je vrij voelt om alles te delen wat je wilt.

Na het bespreken van de geestelijke aspecten nodig ik je uit om plaats te nemen op de behandeltafel. Het is tijd om te ontspannen en de helende energie te laten stromen tijdens de massage. Ik maak gebruik van verschillende technieken en benaderingen, waaronder energetische massage, om de blokkades in je lichaam los te maken en de energiestroom te bevorderen.

Tijdens de massage kunnen oude stress en spanning, emotionele blokkades zoals verdriet, pijn en angst, geleidelijk aan worden losgelaten. Door de energetische aanraking worden je fysieke, emotionele en energielichamen in balans gebracht. Dit heeft als doel om het zelfgenezend vermogen van je lichaam te activeren, zodat genezing en herstel op natuurlijke wijze kunnen plaatsvinden.

Na de massage praten wij nog na over eventuele bevindingen en waarnemingen die tijdens de sessie naar voren zijn gekomen. Ik moedig je aan om je ervaringen te delen en vragen te stellen. Samen kunnen we dieper ingaan op de subtiele verschuivingen die hebben plaatsgevonden en de inzichten die je hebt opgedaan. Dit helpt niet alleen om bewustzijn en begrip te vergroten, maar ook om de integratie van de helende energie te ondersteunen.

Het is aanbevolen om na de massage waar mogelijk te rusten en veel water te drinken. Hierdoor kun je de vrijgekomen energie beter laten circuleren en de zuivering van je systeem bevorderen. Het kan zijn dat je na de sessie een gevoel van diepe ontspanning ervaart, evenals een verhoogde helderheid en innerlijke vrede. Dit is een teken dat de energetische massage zijn werk heeft gedaan en je op weg helpt naar een staat van welzijn en balans.

Mocht je de behoefte hebben aan een vervolgbehandeling, dan is het mogelijk om een kortere sessie van minimaal 45 minuten te boeken. Dit kan dienen als een opfrissing van de energie en om de voortgang van je helende reis te ondersteunen. Samen zullen we blijven werken aan het bevorderen van jouw welzijn op alle niveaus – fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Ik kijk ernaar uit om jou te ondersteunen op jouw pad naar zelfontdekking, genezing en persoonlijke groei.

Let op: Massages uitsluitend voor vrouwen.