Recensies

“Ik had een gedicht gelezen op Facebook wat Suzanne heeft geschreven. Het raakte mij. Ik dacht gelijk, zij begrijpt mij! Dat klopte! Een hele fijne coaching sessie gehad. Voor herhaling vatbaar. En blijf schrijven!”

Nina

“Ik woon ver weg, vandaar dat een telefonisch consult maar zeer helpt. Suzanne geeft mij overzicht en houvast. Daarnaast voel ik aan het einde van een gesprek altijd mijn kracht weer en vertrouwen om verder te gaan. Er is altijd angst om weer depressief te worden. Suzanne laat mijn gevoelens er zijn. Zij helpt mij eraan te herinneren dat wat ik voel, ik dat niet ook ben”.

Anoniem

“Suzanne haar energie werkt al wanneer zij de voordeur open doet. Ik was eerst bang dat het heel zweverig zou zijn. Zeker niet!! Suzanne is heel helder en concreet. Je weet precies wat je aan haar hebt. Ze heeft zeer snel het overzicht. Het heeft mij geholpen om vanuit een andere perceptie naar mijn levens situatie te kijken. Ik kan mij meer naar binnen richten nu en bij mijzelf blijven. Ik ga zeker meer sessies volgen”.

J. uit Leusden

“Ik heb een regressie sessie gehad bij Suzanne. Door terug te gaan naar een traumatische ervaring een half jaar na mijn geboorte, zijn mijn jarenlange buikkrampen afgenomen. Daarnaast werkt het nu ook door bij mijn eigen kinderen. Zij hebben ook minder buikkrampen en slapen veel beter! Wonderlijk hoe energie en trauma’s kunnen doorwerken. Had ik het maar eerder geweten. Daarnaast neemt Suzanne echt de tijd en voel je je al snel thuis”.

John

“De energetische massage heeft mij veel gebracht. Ik ben minder vermoeid. Daarnaast zijn mijn pijnklachten na 1 massage al sterk verminderd. De scherpe randjes zijn eraf. Ik ga zeker terug naar Suzanne. Haar energie verricht wonderen”.

Laura

“Na een consult bij Suzanne voel ik mij altijd rustiger en kan ik alles weer van een afstand bekijken, zonder mij erin te verliezen. Iedere keer kom ik hierdoor een stapje dichter bij mijzelf. Suzanne ziet wie ik ben”.

J.

“Suzanne is erg betrouwbaar. Bij haar weet je namelijk altijd wat je wanneer van haar kan verwachten. Haar communicatie is open en transparant, ongeacht het functieniveau van de persoon waarmee ze in gesprek is. Daarnaast is zij daadkrachtig. Ze houdt er niet van om zaken op zijn beloop te laten en ze zal er voor zorgen dat ze ownership neemt op de activiteiten die ze doet. Van nature een positief persoon, een met wie je graag samenwerkt”.

K.

“Ik vind het knap hoe goed zij kan luisteren. Suzanne weet dingen zonder mij te kennen of mij ooit te hebben gezien!! Dat had ik nodig! Dat maakt het erg bijzonder en zuiver. Zij geeft in korte tijd duidelijk overzicht in de situatie waar ik mee te maken heb. Het is toch mogelijk om je te verbinden met mensen…… zonder dat je ze echt ziet. Dankjewel”.

Anna

“Eindelijke iemand die gewoon luistert, zonder ongevraagde goedbedoelde standaard adviezen, maar ziet en voelt hoe het gewoon is…Een zucht van opluchting en rust”.

J.

“Dankzij Suzanne zag ik ineens het grotere geheel, in plaats van allerlei losse gebeurtenissen. Het heeft mij een andere perceptie gegeven op mijn leven. Daarnaast ook letterlijk meer ‘lucht’. Het fijne is dat Suzanne helpt om zelf dingen te ontdekken en in te zien”.

Anoniem

Een consult bij Suzanne heeft er voor gezorgd, dat ik weer mijn leven zelf bepaal. Dankbaar.”

Anoniem

“Suzanne luistert en kijkt wat echt bij je past. Geen standaard aanpak. Zij helpt om processen in een ander perspectief te zien. De inzichten hebben mijn spanningen verminderd. Daarnaast is zij super vriendelijk.”

A. uit Groningen

“Suzanne heeft mij heel erg geholpen tijdens het rouwproces wat ik heb doorgemaakt.”

Anoniem

“Ik vind de telefonische consulten erg prettig. Ik kan gewoon vanuit huis in bellen. Ik hoef niet te reizen of oppas te regelen. Het voelt gelijk veilig en vertrouwd.”

Anoniem

“Suzanne heeft altijd binnen een paar minuten het overzicht en kan hierdoor op een vlotte en juiste manier schakelen. Haar adviezen brengen mij altijd weer een paar stappen verder. Ze weet de volgende keer altijd waar we gebleven zijn, kan zich hierdoor snel verplaatsen in de situatie.”

Anoniem

“Eindelijk iemand die echt kan luisteren. Niet hoeven nadenken over wat ik zeg. Zo ontspannen om mezelf te mogen zijn. Een consult bij Suzanne geeft mij rust en overzicht in het proces wat ik nu doormaak.”

Anoniem

“Suzanne neemt de aandacht en houdt je goed de spiegel voor wanneer het nodig is. Middels de inspirerende gesprekken geeft ze je op een goede manier een andere kijk op het leven.”

K. uit Amsterdam

“Bij Suzanne kan ik altijd mezelf zijn. Ze zal je niet veroordelen, maar je altijd in je waarde laten en je middels goede gesprekken tot nieuwe inzichten laten komen. Ik kan haar zeker aanraden.”

R. uit Amersfoort

“Suzanne heeft de gave precies aan te voelen wat er speelt. Op een eerlijke, oordeel loze manier houd ze je een spiegel voor die soms best confronterend kan zijn. Maar wanneer je daar in alle eerlijkheid naar wilt kijken, zal ze je vanuit een liefdevolle oprechte manier begeleiden. Ze is een vertrouwenspersoon waarbij je je op je gemak voelt en je gemakkelijk je grootste geheimen mee deelt.”

Anoniem

“Suzanne is slim, heeft snel inzichtelijk hoe het zit, weet alles, warm en liefdevol persoon.”

Anoniem

“Bedankt, ik ben helemaal tot rust gekomen bij jou.”

D. de G.

“Eerlijk, betrouwbaar en kan echt luisteren.”

Anoniem

“Confronterend met een glimlach.”

Anoniem

“Bedankt voor de inspiratie!”

B. uit Amsterdam