Recensies

Een consult bij Suzanne heeft er voor gezorgd, dat ik weer mijn leven zelf bepaal. Dankbaar.”

Anoniem

“Suzanne luistert en kijkt wat echt bij je past. Geen standaard aanpak. Zij helpt om processen in een ander perspectief te zien. De inzichten hebben mijn spanningen verminderd. Daarnaast is zij super vriendelijk.”

A. uit Groningen

“Suzanne heeft mij heel erg geholpen tijdens het rouwproces wat ik heb doorgemaakt.”

Anoniem

“Ik vind de telefonische consulten erg prettig. Ik kan gewoon vanuit huis in bellen. Ik hoef niet te reizen of oppas te regelen. Het voelt gelijk veilig en vertrouwd.”

Anoniem

“Suzanne heeft altijd binnen een paar minuten het overzicht en kan hierdoor op een vlotte en juiste manier schakelen. Haar adviezen brengen mij altijd weer een paar stappen verder. Ze weet de volgende keer altijd waar we gebleven zijn, kan zich hierdoor snel verplaatsen in de situatie.”

Anoniem

“Eindelijk iemand die echt kan luisteren. Niet hoeven nadenken over wat ik zeg. Zo ontspannen om mezelf te mogen zijn. Een consult bij Suzanne geeft mij rust en overzicht in het proces wat ik nu doormaak.”

Anoniem

“Suzanne neemt de aandacht en houdt je goed de spiegel voor wanneer het nodig is. Middels de inspirerende gesprekken geeft ze je op een goede manier een andere kijk op het leven.”

K. uit Amsterdam

“Bij Suzanne kan ik altijd mezelf zijn. Ze zal je niet veroordelen, maar je altijd in je waarde laten en je middels goede gesprekken tot nieuwe inzichten laten komen. Ik kan haar zeker aanraden.”

R. uit Amersfoort

“Suzanne heeft de gave precies aan te voelen wat er speelt. Op een eerlijke, oordeel loze manier houd ze je een spiegel voor die soms best confronterend kan zijn. Maar wanneer je daar in alle eerlijkheid naar wilt kijken, zal ze je vanuit een liefdevolle oprechte manier begeleiden. Ze is een vertrouwenspersoon waarbij je je op je gemak voelt en je gemakkelijk je grootste geheimen mee deelt.”

Anoniem

“Suzanne is slim, heeft snel inzichtelijk hoe het zit, weet alles, warm en liefdevol persoon.”

Anoniem