Recensies

“Ik vind het knap hoe goed zij kan luisteren. Suzanne weet dingen zonder mij te kennen of mij ooit te hebben gezien!! Dat had ik nodig! Dat maakt het erg bijzonder en zuiver. Zij geeft in korte tijd duidelijk overzicht in de situatie waar ik mee te maken heb. Het is toch mogelijk om je te verbinden met mensen…… zonder dat je ze echt ziet. Dankjewel”.

Anna

“Eindelijke iemand die gewoon luistert, zonder ongevraagde goedbedoelde standaard adviezen, maar ziet en voelt hoe het gewoon is…Een zucht van opluchting en rust”.

J.

“Dankzij Suzanne zag ik ineens het grotere geheel, in plaats van allerlei losse gebeurtenissen. Het heeft mij een andere perceptie gegeven op mijn leven. Daarnaast ook letterlijk meer ‘lucht’. Het fijne is dat Suzanne helpt om zelf dingen te ontdekken en in te zien”.

Anoniem

Een consult bij Suzanne heeft er voor gezorgd, dat ik weer mijn leven zelf bepaal. Dankbaar.”

Anoniem

“Suzanne luistert en kijkt wat echt bij je past. Geen standaard aanpak. Zij helpt om processen in een ander perspectief te zien. De inzichten hebben mijn spanningen verminderd. Daarnaast is zij super vriendelijk.”

A. uit Groningen

“Suzanne heeft mij heel erg geholpen tijdens het rouwproces wat ik heb doorgemaakt.”

Anoniem

“Ik vind de telefonische consulten erg prettig. Ik kan gewoon vanuit huis in bellen. Ik hoef niet te reizen of oppas te regelen. Het voelt gelijk veilig en vertrouwd.”

Anoniem

“Suzanne heeft altijd binnen een paar minuten het overzicht en kan hierdoor op een vlotte en juiste manier schakelen. Haar adviezen brengen mij altijd weer een paar stappen verder. Ze weet de volgende keer altijd waar we gebleven zijn, kan zich hierdoor snel verplaatsen in de situatie.”

Anoniem

“Eindelijk iemand die echt kan luisteren. Niet hoeven nadenken over wat ik zeg. Zo ontspannen om mezelf te mogen zijn. Een consult bij Suzanne geeft mij rust en overzicht in het proces wat ik nu doormaak.”

Anoniem

“Suzanne neemt de aandacht en houdt je goed de spiegel voor wanneer het nodig is. Middels de inspirerende gesprekken geeft ze je op een goede manier een andere kijk op het leven.”

K. uit Amsterdam