Recensies

“Na een consult bij Suzanne voel ik mij altijd rustiger en kan ik alles weer van een afstand bekijken, zonder mij erin te verliezen. Iedere keer kom ik hierdoor een stapje dichter bij mijzelf. Suzanne ziet wie ik ben”.

J.

“Suzanne is erg betrouwbaar. Bij haar weet je namelijk altijd wat je wanneer van haar kan verwachten. Haar communicatie is open en transparant, ongeacht het functieniveau van de persoon waarmee ze in gesprek is. Daarnaast is zij daadkrachtig. Ze houdt er niet van om zaken op zijn beloop te laten en ze zal er voor zorgen dat ze ownership neemt op de activiteiten die ze doet. Van nature een positief persoon, een met wie je graag samenwerkt”.

K.

“Ik vind het knap hoe goed zij kan luisteren. Suzanne weet dingen zonder mij te kennen of mij ooit te hebben gezien!! Dat had ik nodig! Dat maakt het erg bijzonder en zuiver. Zij geeft in korte tijd duidelijk overzicht in de situatie waar ik mee te maken heb. Het is toch mogelijk om je te verbinden met mensen…… zonder dat je ze echt ziet. Dankjewel”.

Anna

“Eindelijke iemand die gewoon luistert, zonder ongevraagde goedbedoelde standaard adviezen, maar ziet en voelt hoe het gewoon is…Een zucht van opluchting en rust”.

J.

“Dankzij Suzanne zag ik ineens het grotere geheel, in plaats van allerlei losse gebeurtenissen. Het heeft mij een andere perceptie gegeven op mijn leven. Daarnaast ook letterlijk meer ‘lucht’. Het fijne is dat Suzanne helpt om zelf dingen te ontdekken en in te zien”.

Anoniem

Een consult bij Suzanne heeft er voor gezorgd, dat ik weer mijn leven zelf bepaal. Dankbaar.”

Anoniem

“Suzanne luistert en kijkt wat echt bij je past. Geen standaard aanpak. Zij helpt om processen in een ander perspectief te zien. De inzichten hebben mijn spanningen verminderd. Daarnaast is zij super vriendelijk.”

A. uit Groningen

“Suzanne heeft mij heel erg geholpen tijdens het rouwproces wat ik heb doorgemaakt.”

Anoniem

“Ik vind de telefonische consulten erg prettig. Ik kan gewoon vanuit huis in bellen. Ik hoef niet te reizen of oppas te regelen. Het voelt gelijk veilig en vertrouwd.”

Anoniem

“Suzanne heeft altijd binnen een paar minuten het overzicht en kan hierdoor op een vlotte en juiste manier schakelen. Haar adviezen brengen mij altijd weer een paar stappen verder. Ze weet de volgende keer altijd waar we gebleven zijn, kan zich hierdoor snel verplaatsen in de situatie.”

Anoniem